Zrenjaninski put 94
Beograd
Telefon: +38161 654 33 78
E-mail: skolatulumba@gmail.com

Uslovi korišćenja

Internet stranica skolatulumba.com sa celokupnim tekstualnim i vizuelnim sadržajem je intelektualno vlasništvo škole “Tulumba” kao isključivog nosioca prava intelektualne svojine na objavljeni sadržaj, i zaštićen je Zakonom o autorskim i srodnim pravima (“Službeni glasnik RS”, br. 104/2009 i 99/2011).

Posetom internet stranice skolatulumba.com prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima. Škola “Tulumba” zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, vršiti izmene i dopune uslova korišćenja.

PRAVILA KORIŠĆENJA I AUTORSKA PRAVA

Sve tekstualne i vizuelene informacije koje se nalaze na stranicama skolatulumba.com podležu autorskim pravima i drugim oblicima intelektualne svojine. Sadržaj stranica zaštićen je autorskim pravom koje pripada školi “Tulumba” (© Skola Tulumba) ili je ustupljeno školi “Tulumba”, a vlasništvo je trećih lica. Nije dozvoljeno preuzimanje, reprodukovanje, distribucija, objavljivanje, prerada, prikazivanje, demonstriranje, oglašavanje ili druga upotreba tekstualnog i vizuelnog sadržaja sa stranice skolatulumba.com u bilo kom delu, obimu i postupku, uključujući štampanje, kopiranje ili objavljivanje u elektronskom obliku u komercijalne svrhe bez prethodne pismene dozvole škole “Tulumba”.

Korisnici i posetioci stranice skolatulumba.com mogu gledati, preuzimati, kopirati i štampati stranice isključivo za ličnu upotrebu, u informativne i nekomercijalne svrhe uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava, kao i prava trećih lica. Korišćeni sadržaj u ovom kontekstu ne sme biti na bilo koji način izmenjen.

Zaštitni znaci i žigovi škole “Tulumba” ne mogu se ni na koji način koristiti ili reprodukovati bez prethodne pismene saglasnosti škole “Tulumba”. Preuzimanje i upotreba materijala sa stranice skolatulumba.com protivno gore navedenim odredbama i bez dozvole škole “Tulumba” nije dozvoljeno i može biti predmet sudskog spora.

OPIS USLUGA

skolatulumba.com nastoji da usluge (kurseve, časove, radionice, prezentacije) na sajtu prikaže što je vernije moguće, sa što tačnijim informacijama, ali ujedno zadržava pravo na greške u opisu. Tekstualni i vizuelni podaci su informativnog karaktera.

KOMUNIKACIJA ELEKTRONSKIM PUTEM

Kada posetite skolatulumba.com ili nam pošaljete e-mail poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da se komunikacija vrši elektronskim putem, preko elektronske pošte (e-mail) ili putem obaveštenja objavljenih na skolatulumba.com.

LINKOVI

Internet stranica skolatulumba.com može sadržati linkove drugih internet stranica čiji vlasnik ili korisnik nije škola “Tulumba” i stoga nije odgovorna za njihov sadržaj i korišćenje.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Škola “Tulumba” nije odgovorma za direktnu, indirektnu, slučajnu, specijalnu ili posledičnu materijalnu ili nematerijalnu štetu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

IZMENA USLOVA KORIŠĆENJA

skolatulumba.com zadržava pravo izmene uslova korišćenja u bilo kom trenutku; skolatulumba.com neće biti odgovorna za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Kopiranje i republikacija sadržaja objavljenih na sajtu skolatulumba.com, delimično ili u celini, u elektronskoj ili pismenoj formi, bez pismenog odobrenja škole "Tulumba" su zabranjeni.

“Drugarica mi je preporucila školu „Tulumba“. Cena je vrlo pristupačna i jedan je od najvežnijih razloga...”

Ivana Veljković
18. 05. 2011.

detaljnije

“Veoma sam zadovoljna prostorijama, nastupom predavača, kao i konceptom časa. Obaveštena sam o svim bitnim pitanjima...”

Slavica Petrović
18.05.2011.

detaljnije

„Zadovoljan sam konceptom časova, ljubaznošću, cena je povoljna...”

Rođa Gvozdenović
10.06.2011.

detaljnije