Zrenjaninski put 94
Beograd
Telefon: +38161 654 33 78
E-mail: skolatulumba@gmail.com

Arapski jezik

Da li Vam je prva misao kada vidite arapsko pismo: „Nikada ovo ne bih mogao da naučim“? Ili Vam se čini, dok slušate Arape kako pričaju, da je to užasno neprijatan i neartikulisan govor? U pravu ste, jezik nam baš i nije blizak po zvučnosti, a i pismo je nekako odbojno. No, u jednom sigurno grešite: izuzetno lako i brzo možete savladati i pisanje i izgovor.

Pridružite nam se u otkrivanju tajni i lepota ovog egzotičnog, i nećete verovati, izuzetno melodičnog svetskog jezika i najvažnijeg živog semitskog jezika. Od Iraka do Maroka, te od Sirije do Sudana, ovaj vekovima star jezik je kao nosilac islamske verske kulture i religije uticao manje- više i na jezike kako islamskih, tako i drugih naroda širom Azije I Afrike, pa i Evrope. Posredstvom Turaka arapski jezik se odomaćio i u našim krajevima. Veći deo tzv.turcizama u stvari su arabizmi koje svakodnevno koristimo u govoru i zanimljivo ih je proučavati.

Ako ste od onih Arabista kojima je potrebno da ožive konverzaciju, pružamo Vam mogućnost da to uradite uz našeg diplomiranog profesora arapskog sa dugogodišnjim iskustvom stečenim u arapskom svetu.

Svi nivoi arapskog jezika traju po 6 meseci.

Kopiranje i republikacija sadržaja objavljenih na sajtu skolatulumba.com, delimično ili u celini, u elektronskoj ili pismenoj formi, bez pismenog odobrenja škole "Tulumba" su zabranjeni.

“Drugarica mi je preporucila školu „Tulumba“. Cena je vrlo pristupačna i jedan je od najvežnijih razloga...”

Ivana Veljković
18. 05. 2011.

detaljnije

“Veoma sam zadovoljna prostorijama, nastupom predavača, kao i konceptom časa. Obaveštena sam o svim bitnim pitanjima...”

Slavica Petrović
18.05.2011.

detaljnije

„Zadovoljan sam konceptom časova, ljubaznošću, cena je povoljna...”

Rođa Gvozdenović
10.06.2011.

detaljnije