Zrenjaninski put 94
Beograd
Telefon: +38161 654 33 78
E-mail: skolatulumba@gmail.com

Španski jezik

Nudimo vam priliku da u našoj školi jezika naučite španski jezik kao i da ga usavršite. Poznata je činjenica da španski jezik pridobija sve više govornika kao i da se tom jeziku pridaje sve veći značaj. Španski zauzima treće mesto u svetu i njegova ekspanzija je iz godine u godinu sve veća.

Španski je iberijski romanski jezik, poznat po svojoj melodičnosti, lepoti, pa ga često povezuju sa harizmom koji njegovi govornici kao i sami Španci u sebi nose. Osim u Španiji ovim jezikom se govori u Latinskoj Americi kao i u delovima SAD-a.

U nastavi koristimo dobro osmišljene udžbenike Prizma, namenjene za učenje španskog jezika za strance. Standardni kurs traje 3 meseca, dva puta nedeljno, po dva časa ( ukupno 52 časa). Nastava se odvija u manjim grupama što omogućava posvećenost svakom učeniku i redovno testiranje njegovog znanja. Takođe naša škola nudi i individualne časove, prema vašim potrebama. U sklopu toga takodje mozete raditi i na konverzaciji, spremati se za određeni ispit, boravak u inostranstvu, intervju i slično. Isto tako nudimo i kurs poslovnog španskog, kurs za preduzeća i kurs za decu.

U našoj školi jezika mozete pohađati sledeće nivoe:

Svi naši profesori španskog jezika su diplomirani filolozi na Filološkom Univerzitetu u Beogradu, uz čiju stručnost i posvećenost dobijate adekvatno znanje. Na kraju kursa radi se test koji pokazuje stečene rezultate svakog kandidata, kao i njegov nivo znanja.

Kopiranje i republikacija sadržaja objavljenih na sajtu skolatulumba.com, delimično ili u celini, u elektronskoj ili pismenoj formi, bez pismenog odobrenja škole "Tulumba" su zabranjeni.

“Drugarica mi je preporucila školu „Tulumba“. Cena je vrlo pristupačna i jedan je od najvežnijih razloga...”

Ivana Veljković
18. 05. 2011.

detaljnije

“Veoma sam zadovoljna prostorijama, nastupom predavača, kao i konceptom časa. Obaveštena sam o svim bitnim pitanjima...”

Slavica Petrović
18.05.2011.

detaljnije

„Zadovoljan sam konceptom časova, ljubaznošću, cena je povoljna...”

Rođa Gvozdenović
10.06.2011.

detaljnije