Zrenjaninski put 94
Beograd
Telefon: +38161 654 33 78
E-mail: skolatulumba@gmail.com

Francuski jezik

Jezik koji je dugo važio za jezik diplomatije, danas je jezik koji se više nego bilo koji drugi koristi van granica Francuske. Francuski je, pored Francuske, zvanični državni jezik Kanade (Kvebeka), Belgije, Švajcarske, Kneževine Monako kao i 31 zemlje Afrike. Melodičan, pevljiv, jezik koji zavodi, koji ima dugu tradiciju, koji je ostao obeležje prestiža i elitizma.

Kod nas ga možete naučiti po najsavremenijim metodama, temeljno radeći na svim segmentima jezika, postepeno učeći gramatiku, upoznajući se sa francuskom kulturom i civilizacijom koje su beskrajno zanimljive, uz osnovni cilj da se jezik progovori što pre. Časovi su zanimljivi, dinamični, interaktivni, uz mnogo vežbe, propraćeni različitim audio i video materijalima. Profesor je diplomirao na Filološkom fakultetu u Beogradu, uz konstantna usavršavanja u Francuskoj. Sve to će doprineti da u prijatnom ambijentu i opuštenoj atmosferi, u kratkom roku progovorite ovaj divan jezik i naučite puno o Francuskoj i Parizu.

Neretko možete čuti priču o tome kako je francuski težak jezik. Dodjite da zajedno razbijemo te predrasude i uverićete se da su to samo priče.

Možete se opredeliti za:

- grupne časove (do 6 učenika),
- poluindividualne časove (2 do 3 učenika),
- individualne časove

Nudimo Vam:

Kopiranje i republikacija sadržaja objavljenih na sajtu skolatulumba.com, delimično ili u celini, u elektronskoj ili pismenoj formi, bez pismenog odobrenja škole "Tulumba" su zabranjeni.

“Drugarica mi je preporucila školu „Tulumba“. Cena je vrlo pristupačna i jedan je od najvežnijih razloga...”

Ivana Veljković
18. 05. 2011.

detaljnije

“Veoma sam zadovoljna prostorijama, nastupom predavača, kao i konceptom časa. Obaveštena sam o svim bitnim pitanjima...”

Slavica Petrović
18.05.2011.

detaljnije

„Zadovoljan sam konceptom časova, ljubaznošću, cena je povoljna...”

Rođa Gvozdenović
10.06.2011.

detaljnije